28/2/08

4 dies, molta feina i ja no hi ha examen

BARRA LLIURE

4 dies són, a priori, el temps que hem tingut per donar forma al gran programa del taller de tele. Però dic a priori perquè no hi ha hagut prou temps! Moltes peces i retards generalitzats han provocat que l'emissió comencés molt més tard del prevís.

La meva tasca en aquesta quarta emissió era la d'ajudant de realització. És a dir, l'ajudant del Marcos. La feina consistia en tenir controlats tots els scripts i amb ells saber la durada de casacuna de les peces del programa. El problema és que el caos que ens envaïa ha impedit que els reunís tots. Tot i això, la Julie i en Jordi Carbonell m'han ajudat i mentre posaven els VTR em cantaven els temps totals.

Un cop començat el magazine, cronòmetre en mà, he intentat estar "al tantu" per portar bé els comptes enrere. Malauradament, no hi ha hagut prou temps i hem acabat gravant només els donapassos. Així doncs, encara queda feina per poder tenir el nostre magazine llest i enllaunat!!

Arribat aquest moment puc assegurar:
  • El VHS està passat de moda.

  • El temps davant l'Avid es consumeix molt ràpid. Com sinó es pot explicar que per un sol programa l'Anna i jo hem dinat 2 dies a les sales d'edició, fent un munt d'hores extres.

  • 16 persones són poques per dur a terme un projecte així

Seguiré reflexionant. Però fer tele és realment estressant!!!

No hay comentarios: