1/2/08

Dia de reflexió


Dijous llarder, primer dia de carnaval fora de les parets de la UPF, però dia de reflexió per els aprenents a periodistes del Taller de TV.

La primera part d'aquesta jornada va estar protagonitzada per "Jaume Masdéu, TV3, Brusel·les". Periodista de professió i de vocació, ha passat més de 13 anys de la seva vida de corresponsal a Bèlgica. Des de fa 4 anys ha canviat la seva feina de reporter per tasques de gestió, però reconeix que troba a faltar el dia a dia de ser a peu de carrer. Actualment es troba inmers en el nou projecte de web informartiva per la Corporació Catalana, el http://www.3cat24.cat/, on treballen la informació audiovisual a través de la xarxa i volen fomentar el periodisme participatiu.

En total més d'hora i mitja de preguntes, algunes més interessants, altres potser menys, però totes ben variades, això sí!

Després de discutir sobre corresponsalies, periodisme participatiu, tdt i rendibilitat de les cadenes, 10 minuts de pausa i cap al plató de nou!

Però avui res de proves de càmera i d'improvisació! No hem tingut temps! Com es tractava d'un dia de reflexió, res millor que seguir discutint sobre el futur, l'ofici, les empreses de comunicació! Segurament aquesta classe no va servir per aprendre sobre tele, però si per aprendre sobre la vida de ser periodista, que en el fons és el que serem tots el dia de demà!

No hay comentarios: