5/2/08

Camí del Tema del dia

Cinquena setmana de classe i tercer informatiu a la cuina!


En aquesta ocasió em converteixo en càmera de la redactora del Tema del dia, la Montse. Com que no hem trobat un gran tema, el professor ens ha proposat anar a veure com ha estat el primer dia laborable amb el servei dels FGC reestablert. Hem trucat al gabinet de premsa i ens han proporcionar una entrevista amb un responsable per la mateixa tarda. A les 5 a Gornal, l'Hospitalet de Llobregat.






A les 5 de la tarda hem arribat a la parada del Gornal i hem preparat la càmera per quan arribés l'entrevistat. Trípode a terra, cinta rebobinada (que resulta que era la del making off del darrer informatiu), balanç de blanc i llestos per començar!


Durant hora i mitja hem estat fent plans de trens, gent, bitllets, escales,... esperem que n'hi hagi prou! Pel que fa a la visió dels usuaris hi ha gent molt col·laboradora, però en general tothom s'espanta davant un micro i una càmera.


Dijous a la 13:00 tenim sala avid reservada per començar a bolcar les imatges. Esperem que la lluita amb els de primer ens permeti acabar la peça a temps.

No hay comentarios: