21/2/08

Indignació





Primera sessió dedicada íntegrament a la creació del magazine. Tothom ha de fer alguna peça en la qual es senti cómode. Per aquest motiu l'Anna i jo hem pensat en fer alguna cosa de crítica. Però què criticar? Doncs els programes de tv que es passen el dia criticant a la resta de programació: en Monegal, Patricia Conde i Ángel Martín a "Sé lo que hicisteis..." i la teletúlia de l'Alfons Arús.

A les 15.45, super motivades i amb més de 5 hores d'imatges per escollir hem anat a les sales d'edició. Però ha estat impossible bolcar res. INDIGNACIÓ!!!! És impossible que un sol tècnic, per molta voluntat que hi posi, pugui donar suport a classes diferents. Nosaltres necessitàvem copiar unes cintes VHS al sistema per poder escollir i tallar imatges. Així podíem escriure el guió. Però no hem pogut fer RES!!! Al final, després d'hores d'espera hem anat a la biblioteca per visualitzar els vídeos.

Al plató, mentrestant, pollastres, una dona invisible, una pitonissa i un astròleg! No us perdeu el magazine, perquè serà un espectacle!!!!

2 comentarios:

Marcos dijo...

Si no trobeu els tècnics, sempre heu de mirar al bar.

Laura dijo...

Jo ho hem fet... jejeje! Resulta que estaven reunits per "no sé que" i estava la Gemma tota sola.
Així que impossible descarregar soles VHS al pc!