4/3/08

Els entrebans es solucionen amb hores extres

Setmana 9. Últim informatiu. Mateixa parella.

Aquest cop em retrobo amb la Núria, coneguda amb el nom de Mel·lània. Ella serà la redactora i jo la càmera. El tema de la notícia: una valoració de la campanya electoral de CIU.

Dilluns, 3 de març

A les 16h de la tarda sortim a l'aventura. Hem trucat al cap de premsa dels convergents i ens ha dit que abans de les 18h ens rebran a la seu per conèixer de primera mà el procés electoral. Per aprofitar la tarda, anem a enregistrar imatges vàries (cartells, banderoles, globus) i passejem Rambla amunt buscant l'estand corresponent.

Quan som a l'alçada de Rambla Catalunya amb Consell de Cent ens adonem que no anem bé. Ens trobem amb ICV i preguntem pel nostre destí. Dues noies molt trempades ens indiquen el camí. 10 minuts després i quan el cel és cada cop més negre arribem a la paradeta del Duran i Lleida!
Preguntem a la noieta que hi ha allà si podem gravar i fer-li alguna pregunta. Ens respon que ho ha de preguntar. Truca al partit i ens diu que gravem sense cap problema, però que ella no pot dir res de res.

Fa més de 2 hores que hem sortit de la uni i no sabem res del cap de premsa convergent. La Núria truca i li diuen que no ens poden rebre. Són les 18.30 i no tenim cap declaració per la nostra peça.

Tornem al plató de Rambles. Gravem la web de CIU i pensem alguna solució.

Dimarts, 4 de març

Hem trobat la solució!!! Però ens ha costat i no pas poc. Després de negatives properes i llunyanes, demà a les 12h tenim una cita amb un responsable de la campanya electoral de CIU. Roc Fernández, l'encarregat de la part multimèdia, ens rebrà a nosaltres i el nostre equip.

No hay comentarios: