21/5/07

L'informador mediàtic

Quina ha estat la meva sorpresa aquest matí quan he vist la portada de l'ADN d'avui. Més de mitja plana era pels titulars de futbol: les victòries d'ahir del Madrid i el Barça. En un petit quadre, en Federer que va acabar ahir amb la ratxa de 81 partits consecutius guanyats per en Nadal sobre terra batuda. Però a la part superior de la plana: una fotografia d'en Matías Prats.

Una foto de mig cos del presentador de la 2a edició del telenotícies d'Antena 3 encapçala la primera pàgina. "Líder en informació" diu el titular. Resulta que per segon any consecutiu és el presentador més valorat per l'audiència. A més a més, els seus informatius són els més mirats pels telespectadors.

La notícia d'avui no és més que una pinzellada més a la carrera mediàtica del periodista. Imitadors no n'hi falten i els informatius d'autors són cada cop més comuns. Es podria dir que marca tendències? Qui sap, el que està segur és que la seva manera de transmetre l'actualitat és original i diferent. Al públic li deu agradar. Per això s'ho miren, no?

No hay comentarios: