14/5/07

Mundial calent















Després de 4 setmanes de descans la Fórmula 1 ha aterrat a Europa. Primera parada en territori europeu: Catalunya!

El cap de setmana va començar amb tres líders i la cursa d'ahir havia de servir per destacar-ne a un. L'escollit? Sorprenentment: Louis Hamilton! Quan tothom esperava una lluita aferrissada entre l'asturià Fernando Alonso i el finladès Kimmi Raikonnen, el company de l'espanyol ha aconseguit el lideratge. Hi ha gent que diu que ja no és una promesa, però el que és cert és que s'ha convertit en el líder més precoç. Tot i que no ha guanyat cap cursa, ha pujat al podi en totes quatre ocasions, i ja ho va dir l'Alonso: si ets regular i puges al podi cada setmana, el títol el tens molt a prop. Per sort, queden molts grans premis i molta emoció!

El resultat final del Gran Premi de Catalunya: Massa, de Ferrari, primer i Hamilton i Alonso (de Mclaren) segon i tercer. El mundial està ben calent! I sinó que li diguin a Massa que va veure com el seu monoplaça cremava quan li posaven gasolina! Sort que només va ser un espant sense importància.

M'agradaria destacar la feina de TV3 com a televisió encarregada de preparar i produir les senyals del Gran Premi de Catalunya per a tot el món. Un cop més, s'ha demostrat com amb ganes i il·lusió es pot fer una gran feina. A més a més, també voldria comentar les paraules de l'amo de la F1, Bernie Ecclestone, quan va explicar que si li pregunten com s'ha de fer un gran premi, ell el que els contesta és que visitin Montmeló, ja que és un referent a seguir. Com a catalana i seguidora de la F1 em sento orgullosa!

Tot això un cap de setmana on el Barça ha perdut el liderat de la lliga i Nadal ha guanyat el torneig de Roma, acosttant-se una mica més a Federer a la classificació de l'ATP.

1 comentario:

Anónimo dijo...

Pero qui va guanyar la carrera? Un paio de vermell crec...