13/4/07

Ni tan bons ni tan dolents

Sobre el que més m'agrada parlar són els esports. És per això que la meva primera reflexió, tot i que al món estan passant moltes coses importants, serà sobre el que he escoltat avui a alguns mitjans.

Dimecres, el futbol espanyol no era ningú a Europa. Segons els periodistes i els comentaristes esportius, els equips espanyols que havien lluitat el seu dia per la Champions no valien ni un cèntim i ningú s'enrecordava que els partits de tornada de la UEFA encara no s'havien jugat. Després dels partits d'ahir, Osasuna, Espanyol i Sevilla han passat l'eliminatòria i seran tres els equips espanyols que estaran presents a les semifinals de la UEFA.

Alguns periodistes recorden que el que passa és que potser els equips capdavanters, els grans equips de la millor lliga del món, s'han vist superats pels d'altres lligues. En canvi, els equips mitjans de la competició espanyola són els millors entre els seus homònims europeus. D'altres comentaristes i professionals dels mitjans, que fa dos dies manifestaven el seu descontent amb els equips de la Champions enalteixen avui el futbol espanyol. Ara resulta que el futbol espanyol és el millor d'Europa.

Caldria recordar que potser uns no són tan dolents (per alguna cosa han arribat a les eliminatòries de la Copa d'Europa), ni els altres tan bons...Però això cadascú que ho decideixi ell mateix!

1 comentario:

eloy urarte dijo...

A mi em fa gràcia veure com ara, de sobte, la UEFA és una super competició, ja que tenim tres equips espanyols. Què passa, abans no la jugavem la UEFA? Ha començat ara? Perquè quan teniem representants a Champions, ningú s'enrecordava de la UEFA...

Com diu el Pablo: la UEFA és una pachanga entre equips andalusos i equips de l'Europa de l'Est.