19/4/07

Imessimessimessi...En Puyal es torna boig



El futbol pot embogir la gent: el gran exemple el vam poder escoltar ahir a Catalunya Ràdio! Josep Maria Puyal va tornar a ser ahir el Puyal del "Gauuuuuucho", del "Macanudo" o de l'"Urruti t'estimo".

Aquesta vegada la font del seu deliri el nou Maradona: Leo Messi. L'astre argentí va agafar la pilota al mig del camp i, emulant al seu idol de l'infantesa al Mundial de Mèxic'86, va regatejar a 7 contraris i va deixar sentat el porter del Getafe abans de marcar el segon partit de la semifinal de Copa.

El futbol també traspassa frontreres. Com si no la televisió àrab d'Aljazeera va retransmetre el partit. I ja sigui a casa o fora, ningú va quedar-se neutral després d'una obra d'art d'aquesta categoria. És per això que el propi comentarista d'Aljazeera semblava un culé més narrant un gol que passarà a la història.

Del resultat quasi ningú en parla. El Barça va guanyar i la final és més a prop, però una obra mestra així ho eclipsa tot. Ahir a la nit, el Camp Nou va cridar el nom de Messi i li va dedicar gran una mocadorada: ahir Messi va fer una gran feina!

1 comentario:

Toni Muñoz dijo...

Per aquella gent que no ho sapiga (a tu Laura ja t'ho vaig dir...) al programa la Nit al Dia de la nostra estimada Terribas, Artur Peguera, redactor d'Esports de TV3 va confondre la TV d'Al-Jazeera amb Al-Qaeda...un lapsus??