16/4/07

Més emoció impossible

Cap de setmana ple d'emoció en el panorama esportiu. Lliga de futbol, Final-four de la Eurocopa FIBA amb dos equips espanyols (Akasvayu de Girona i el MMT Estudiantes) i Gran Premi de Bahrein al campionat del món de la Fòrmula 1.

Aquesta lliga està més boja que mai. Dissabte al migdia des de Madrid ja veien que anirien a dormir com a líders provisionals de primera. Segurament sumiaven que el diumenge el Barça i el Sevilla ensopegarien i la Lliga la tindrien cada cop més encaminada. Però no va ser així! El Madrid va començar guanyant, cert, però es va deixar guanyar per un Racing que s'està convertint en l'equip més regular d'aquesta segona fase.

Diumenge, en canvi, el Barça va patir, però va fer la seva feina, que era guanyar. Han rebut moltes crítiques, això sí, però la sort dels campions els va acompanyar al Camp Nou. Així que gràcies a la victòria del València davant el Sevilla, els de Rijkaard són líders en solitari i aconsegueixen el màxim avantatge de la temporada (5 punts).

Tres grans premis del mundial de F1. Tres guanyadors diferents. Tres pilots al capdavant de la classificació. Així d'emocionant està el campionat de Fòrmula 1. El que semblava a priori una lluita de Raikkonen i Alonso es convertirà en una batalla entre quatre pilots. Pròxima parada? La F1 abandona Àsia i el proper 13 de maig comença la temporada europea. Catalunya és el destí i tot fa esperar una gran cursa i un ple total a Montmeló.

A més a més, no cal oblidar la victòria de l'Eurocopa FIBA per part de l'Akasvayu Girona. Els de Pesic van conseguir a casa el primer seu primer títol europeu!

I mentrestant, en Romario segueix buscant el seu gol 1000 i en Canut segueix d'enviat especial per fer-ne el seguiment!

2 comentarios:

jordi dijo...

El senyor monzó va escriure un article a la vanguardia sobre l'obsessió d romario per marcar el gol 1000. Deia algu així: us imagineu que mai arriba a fer el gol? Romario seria algú sense il·lusió, acabat. Vagaria pels carrers donant puntades de peu a les birres que ella s'hauria endrapat (això ho dic jo).
Seria una pesona frustrada, devorada per la seva fama i per la seva fita inalcançable. Segon eel grna mestre quim monzó, seria tot un conte!

jordi dijo...

postdata: no sé escriure