17/1/08

3, 2, 1 i gravem

Setmana d'edició i emissió. La gent amunt i avall. Molts nervis.

El dilluns va ser el moment de bolcar les imatges enregistrades la setmana passada. Nosaltres pensàvem que havíem gravat moltíssimes imatges per poder preparar la nostra peça sobre les vises, però no va ser així. Tot i que hem pogut fer la notícia, no ens van pas sobrar minuts.

Hi ha coses que quan hi estàs posada no t'adones, però un cop reposat es veu molt clar que t'has equivocat. En el meu cas destacaria 3 fets que dijous passat no vaig tenir en compte. El primer, la quantitat d'imatges que necessitava. El segon, que quan és el moment de fer les entrevistes ens hem de posar darrera la càmara. El tercer, que mentre feia l'stand-up tenia la cara una mica tapada pels cabells. Cal posar els 5 sentits quan fem aquesta feina, per no fer errades!

L'experiència amb l'avid positiva. És molt diferent als programes que jo coneixia fins ara, però és bo posar-se cada dia a prova i aprendre coses noves. Ens falta per saber com posar els títols.

El gran dia

Avui dijous a les 15'30 ha començat el procés d'"emissió" del primer informatiu. Crec que en general la gent estava nerviosa ja que tots volíem que tot sortís bé. Potser no ha estat un telenotícies professional, però tots hem sortit prou contents.

Hi ha hagut algun que altre error, però gràcies a aquests errors i als comentaris posteriors, els pròxims dies segur que ho fem millor. Tot i això, el millor és que tothom que vulgui saber quin ha estat el resultat final, ho mirin ells mateixos al blog del taller de tv, pròximament.

La meva tasca era la de regidora. Havia de posar en contacte als presentadors amb tot el que passava o es deia a la gallery. M'ha agradat molt, i això que no era un programa amb públic...

Per acabar la 2a setmana de classe una sorpresa: en el pròxim informatiu seré presentadora!

No hay comentarios: